Se alla

Om Liberalerna i Sigtuna kommun

Liberalerna i Sigtuna är ett drivande liberalt oppositionsparti, för att säkra en ljus och hållbar framtid för Sigtuna kommun.

Våra kärnvärden?

Frihet, kunskap, trygghet.

Ledning

Under ledning av ordförande Anders Eriksson och vice ordförande Bo Danielsson sedan 2023, är vi engagerade i att föra Sigtuna kommun framåt. Pernilla Bergqvist, som även fungerar som gruppledare, som ledde  kommunens arbete i barn- och ungdomsnämnden 2015-2023 med enastående resultat, stärkt av vårt starka team som inkluderar Joakim Lundgren, Lars Naur, Jose Velez Dizu, Rein Lallo och Sven Holdar.

Vårt valprogram prioriterar medborgarnas tillväxt och företagens expansion i Sigtuna. Vi arbetar för utmärkt utbildning, trygghet på gatorna, överlägsen välfärd och miljövänligt bostadsbyggande. Vi strävar efter att göra Sigtuna kommun till en ännu bättre plats att leva på.

För att få en ännu djupare inblick i vårt politiska arbete, läs gärna vårt fullständiga politiska program för den nuvarande mandatperioden. Tveka inte att kontakta oss eller bli medlem idag. Vi vill att Sigtuna ska vara en kommun där alla har samma möjligheter och kan välja sin egen framtid. Vi vill också att det ska finnas en rikedom av aktiviteter tillgängliga för alla, från sport till kultur.

Liberalerna kämpar för varje individs frihet att forma sitt eget liv, börjande med utbildning. Vi anser att kunskap är nyckeln till förbättrade livsmöjligheter och utbildning ger individer möjlighet att öppna nya dörrar och få nya perspektiv.

För att lära dig mer om vårt arbete för att stärka Sigtuna kommun, utforska vår hemsida ytterligare och upptäck hur vi arbetar för att göra Sigtuna till en plats där alla kan frodas.

Ta kontakt med oss här eller bli medlem idag

Här kan du läsa hela vårt politiska program för den här mandatperioden.