Glada medlemmar med den liberale riksdagsledamoten Robert Hannah

På Liberalerna i Sigtuna kommuns årsmöte den 29 januari 2020 valde medlemmarna en ny föreningsstyrelse. Anders Eriksson valdes till ny ordförande.

 

Det känns oerhört stimulerande att få förtroendet som ordförande för Liberalerna i Sigtuna kommun. Vi har ett gediget politiskt program och jag ser fram emot att vara med och utveckla kommunen än mer till Mälardalens pärla. Vår vision är att vara en attraktiv framtidskommun där människor och företag kan växa, med hållbara och tilltalande boendemiljöer, trygghet och framtidstro för alla, säger Anders Eriksson (L)

Anders är en 64 årig civilingenjör i Industriell ekonomi och har arbetat i IT- branschen sedan 1981. Nu driver han en liten konsultfirma och sitter som nämndeman i Attunda Tingsrätt. Anders sitter också som ersättare i Utbildning- och arbetsmarknadsnämnden, och som ersättare i styrelsen för Sigtuna vatten och renhållning AB. Anders bor sedan 1991 i Sigtuna, är gift med Lillott och har tre vuxna barn.

Alla skall få en bra start i livet och nyckeln till det är riktigt bra förskolor/skolor i Sigtuna kommun. Det här är liberala idéer som ligger mig varmt om hjärtat och jag är övertygad om att det finns många i kommunen som håller med. Jag är redo att kraftsamla och ser fram emot att möta och lyssna på våra invånare om vad de anser är viktigt för kommunen, fortsätter Anders Eriksson (L)

Övriga i styrelsen är Bo Danielsson, Lars-Göran Mellberg, Pernilla Bergqvist(gruppledare), Joakim Lundgren(ny), Cia Bentele samt Jörgen Hölmark (ny) och Anna-Clara Nord Ekerling(ny) som ersättare.

Ny föreningsordförande Anders Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs vårt politiska program här