Om Rodrigo

Vilka uppdrag har du?

Inga uppdrag just nu.

 Vem är du?

42-årig man med stort intresse för främst fotboll, mat och politik.

Att grilla en argentinsk Asado gör mig lycklig. Att äta den gör mig både rundare och lyckligare. Förhoppningsvis känner även gästerna detsamma.

Varför är du liberal?

Mina föräldrars förflutna med horribla erfarenheter av diktaturerna i Sydamerika gav mig tidigt en inblick i hur viktig varje människas rätt till frihet. Varje enskild individ ska ha rätt att välja sin egen väg och uttrycka sig efter sina egna tankar.

Liberalernas gedigna arbete med skol- och trygghetsfrågor ligger mig varmt om hjärtat. Våra barn ska kunna förvänta sig den bästa utbildningen efter sina egna önskemål. Att säkra tryggheten för oss alla är en självklarhet om vi ska kunna leva säkert i ett öppet samhälle.

Vilka är dina viktigaste frågor för Sigtuna kommun?

Valfrihet och trygghet för alla!

Det ska vara en självklarhet för alla våra invånare att kunna välja sin egna väg. Vi ska alla känna oss trygga med att ta våra egna beslut och exempelvis samleva med vem vi vill.

Tryggheten skapar vi genom att från tidig ålder skapa sysselsättning för våra barn och ungdomar. Jag vill se ett närmare samarbete mellan Sigtuna Kommun och föreningslivet. Vi ska kunna erbjuda alla barn och ungdomar möjligheten att kunna utöva sina intressen i närområdet.